Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Ο ορισμός του Πουλημένου


Ήρθε ο αχόρταγος και αδίστακτος Νταλάρα στην Ελλάδα για να «τα πάρει όλα». Ευτυχώς, όπως ήρθε, έφυγε μαζί με τους συμμορίτες του IIF. Η χώρα μας σώθηκε προς το παρόν από την αντίδραση Γαλλίας Γερμανίας. Οι δικοί μας πολιτικοί είναι τόσο ξεπουλημένοι, ανίκανοι και ιδιοτελείς που έλεγαν -τα ζώα- σε όλα ναι!
Η ιδιαιτερότητα της χώρας μας προκύπτει από το πόσο δουλική, αχόρταγη και ανήθικη είναι η οικονομική ελίτ και πόσο ανίκανη, πουλημένη και ιδιοτελής η πολιτική ελίτ.

Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα αυτής της χώρας από την ίδρυσή της !

Ο αδίσταχτος χασάπης που διορίστηκε από τον βρωμερό χρηματοπιστωτικό εσμό «πρωθυπουργός» της Ελλάδας, ο πρωταγωνιστής του άνομου τεμαχισμού της χώρας, θα αποτελέσει μάλλον και την χαριστική βολή για όλους μας.
Σε συνέντευξή της η καγκελάριος Μέρκελ στην δημόσια Γερμανική ραδιοφωνία DeutschlandRadio, εντελώς αυθόρμητα (ίσως και όχι), ανέφερε: « επικοινωνώ συχνά με τον Έλληνα πρωθυπουργό, ο οποίος μου επαναλαμβάνει συνεχώς ότι βρίσκεται εν μέσω διαπραγμάτευσης (!) »

Καταλάβατε ;

Αντί να μιλήσει με την πολιτική ηγεσία της Ευρώπης εκθέτοντας το θεμελιώδες πρόβλημα της χώρας που είναι το μη βιώσιμο χρέος, ο Πουλημένος προσπαθεί να τα δώσει όλα στους εκάστοτε Νταλάρες.

Αυτή είναι η μοναδική αποστολή του και γι αυτό τον φέρανε ...
.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails