Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Αυτοί καταστρέφουν την χώρα που έφτιαξαν με το αίμα τους οι παππούδες και οι πατεράδες μας

Ο καταστροφικός εβραιόπληκτος Friedman-δουλος
O ανίκανος ψεύτης
















.

Έμειναν από λάστιχο οι αυθεντίες του νεοφιλελευθερισμού


Αυτά είναι τα περιβόητα μέλη της Τρόικας:

Servaas Deroose
Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής για Οικονομικές Υποθέσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (ΕΕ)
European Commission (EC) Deputy Director General for Economic and Financial Affairs

Poul Thomsen
Αναπληρωτής Διευθυντής του Ευρωπαϊκού Τμήματος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ)
International Monetary Fund (IMF) European Department Deputy Director

Klaus Masuch
Στέλεχος της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας (ΕΚΤ)
European Central Bank (ECB) Division Chief













Αυτοί είναι οι άνθρωποι που είχαν τα τεράστια αποθέματα αλαζονείας ώστε να στρογγυλοκαθίσουν στις θέσεις τους υπαγορεύοντας μέτρα στους πολίτες μιας ολόκληρης χώρας. Οι άνθρωποι αυτοί αλωνίζουν και καταστρέφουν την χώρα με την ανοχή θλιβερών σαλτιμπάγκων όπως ό επικίνδυνος κλόουν που νομίζει ότι είναι πρωθυπουργός και ο ιδιοτελής τζουτζές που στις ονειρώξεις του έβαζε τον εαυτό του στην θέση του υπουργού οικονομικών. Μαζί με τα δύο αυτά τσόλια υπολογίστε και καμία διακοσαριά βουλευτές και μη, εκλεγμένους και μη που ως δουλικοί παρατρεχάμενοι σιγοντάρουν τ’ αφεντικά τους. Στην συνταγή να βάλετε και δύο – τρία εκατομμύρια ανυποψίαστους Έλληνες που τους ψήφισαν από ελπίδα, από βλακεία και μερικοί, οι λιγότεροι θέλω να πιστεύω, από συμφέρον.

Ο θίασος λειτουργούσε μια χαρά μέχρι χθες. Χθες όμως κάτι έσπασε, κάποιο ελατήριο χάλασε, ένας απαίσιος στριγκός θόρυβος ακούστηκε … Το πρόγραμμα δεν βγαίνει, το σχέδιο δεν ήταν καλό.

Μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια λοιπόν θα πρέπει να ξεπουληθεί η Δημόσια περιουσία για να δώσουμε λεφτά - δηλαδή επί πλέον 50 δις σε χρήμα και 30 δις σε εγγυήσεις - στους διεθνείς τοκογλύφους. Δημόσιες Επιχειρήσεις, Συμμετοχές, Υπηρεσίες, εκτάσεις, ακίνητα. Όλα τα θέλουν, όλα τα παίρνουν οι αιμοσταγείς Σάυλωκ.


Αν ήταν όμως να ξεπουληθούμε για να δώσουμε ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ και ως το 2015 (!) 50 + 30 = 80 δις τότε τι τους θέλαμε αυτούς τους Οικονομικούς Δολοφόνους εξ' αρχής; Ποιοί και γιατί μας τους κουβάλησαν εδώ; 

Αυτά και άλλα πολλά θα εμπεριέχει το νέο «επικαιροποιημένο» Μνημόνιο ΙΙ.
-         Ως το τέλος Φεβρουαρίου θα έχουν συσταθεί Διυπουργικές Ομάδες Εργασίας για την εκπόνηση των Τομεακών Σχεδίων Δράσης.
-         Το Μεσοπρόθεσμο Σχέδιο θα παρουσιαστεί στο τέλος Μαρτίου για να τεθεί σε διαβούλευση.
-         Το Μεσοπρόθεσμο Σχέδιο μαζί με τα Τομεακά Σχέδια Δράσης θα είναι έτοιμα, έως τέλος Μαρτίου για να τεθούν προς έγκριση από το Υπουργικό Συμβούλιο έως τα μέσα Απριλίου.
-         Μετά την έγκριση τα μέτρα (δηλαδή το Μνημόνιο ΙΙ) θα πρέπει να ψηφιστούν από τη Βουλή έως τα μέσα Μαΐου.

Καταλάβατε;

Οι αχόρταγοι «πολιτικοί ηγέτες» σαν τα κοράκια θα πέσουν απάνω σε ότι απέμεινε από το Κοινωνικό Κράτος και σε ότι προλάβουν να προγράψουν από την Δημόσια Περιουσία για να τα «κάψουν» όλα !

Ειλικρινά δεν είμαι βέβαιος για το εάν το Ελληνικό κοινό πραγματικά θα αντιληφθεί το μέγεθος της επερχόμενης καταστροφής. Εάν ναι, που το ελπίζω και το εύχομαι, τότε θα υπάρξουν τρομερές αντιδράσεις σε όλα τα επίπεδα. Τότε θα είναι αδύνατον να προχωρήσει η εκτέλεση του Μνημονίου Ι και του Μνημονίου ΙΙ χωρίς διεξαγωγή εκλογών και χωρίς εκχώρηση νομιμοποίησης από τους πολίτες σε (όποια) νέα κυβέρνηση.

Εκλογές σημαίνουν στάση της εναπομένουσας σε λειτουργία αγοράς, καθυστέρηση των όποιων θετικών αποφάσεων, αναταραχή, πολιτικές κόντρες, περαιτέρω ένταση της αβεβαιότητας … χάος !

Αυτά είναι τα έργα ενός εμπαθούς και επικίνδυνου ατόμου που νομίζει ότι είναι Πρωθυπουργός …
.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails