Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Ο κος "Υπουργός" ...


[ «Βαθύτατα δίκαιη» χαρακτήρισε ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου την αλλαγή στο ασφαλιστικό σύστημα, υποστηρίζοντας ότι για πρώτη φορά παύουν να υπάρχουν πατρίκιοι και πληβείοι στις συντάξεις και χαιρέτησε την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, καθώς, όπως είπε, υπήρξε συνεννόηση, στο σημερινό πολωμένο κλίμα, προς όφελος όλων. ]

Ακριβώς, σκέφτηκα : παύουν να υπάρχουν πατρίκιοι και πληβείοι, τώρα θα υπάρχουν μόνο λίγα κοιλαράδικα αφεντικά και πολλοί πειναλέοι Έλληνες. … Αμέσως μετά όμως συνήλθα και συνειδητοποίησα ότι αυτή η δήλωση είναι φανταστική και κανείς αξιοπρεπής άνθρωπος, με σώας τας φρένας δεν θα έλεγε τέτοια πράγματα στην χώρα μου.

Δεν μπορώ βέβαια να μην σκεφτώ πόσο βαθύτατα ποταπός και εξτρεμιστικά αδιάντροπος θα ήταν κάποιος που αφού παρέδιδε την χώρα του στα σκυλιά θα έκανε κατόπιν τέτοιες δηλώσεις. Πόσο ντροπή θα γέμιζε αυτούς που τον μεγάλωσαν και τον σπούδασαν. Πόση απέχθεια θα προκαλούσε στους άτυχους συν-πολίτες του.


 … θεωρητικά μιλάμε …
.

Μιά "σέχτα" ... για το καλοκαίρι


Μία "οργάνωση" και μία "σέχτα" επαναστατημένων επαναστατών (φυσικά), είναι πίσω από την  δολοφονία του δημοσιογράφου. Τώρα γιατί το όλον σκηνικό θυμίζει μεθόδους υπερατλαντικών "υπηρεσιών" και παραπέμπει σε ξεκαθαρίσματα τύπου μαφίας; Έ; ... εσείς πέστε μου !
.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails